Headlines News :
Home » » Cara Unbanned Char Ninja Saga [Sudah Terbukti Sukses]

Cara Unbanned Char Ninja Saga [Sudah Terbukti Sukses]

Written By IdesAS on Monday, August 15, 2011 | 2:39 PM

Hari ini saya kaget sekali.. saat saya membuka char saya.. char saya terkena error 1100 (banned) .. char saya terkena banned karena terlalu cepat menggunakan atm xp ke level 80 .. kalian harus hati hati karena char Ninja Saga yang sudah level 75+ akan terkena banned tapi ada juga yang selamat.. bagi sebagian pemain ninja saga setelah terkena banned akan pensiun.. tapi saya coba kirim keluhan saya ke ninja saga dengan format

Your Email : : *sensor*
Your Name : : ides ade septara
Subject : : please unbanned my char
Details : :
hello devs, im sorry, im use cheat to my char.. please unbanned my char..reduce the level.. i want to play again.. I spent a lot of time and money to playing ninja saga.. ID my char is *sensor* .. please respons this message


klik DISINI untuk melapor ke pihak ninja saga.. Satu hari kemudian atau mungkin kurang dari satu hari kemudian saya mendapat email balasan dari ninja saga.. lihat gambar berikut ini..

yang isinya..

Dear Player,

Thank you for your enquiry.

Please be informed that hacking activities are detected in your character and thus your character is being disabled. Please be aware that hacking and cheating behaviors are not fair to other players who follow the rules, and so they are strictly prohibited in Ninja Saga and such behaviors have violated the Terms & Conditions.

There will be a character recovery service in your special case but the follow conditions will apply to your account and character(s):
1. Your character(s) will be restored to Level 60.
2. 1000 Saga Tokens will be charged as admin fee to restore each disabled character eligible for recovery.
3. If, there is any hacking activity found on you character(s) in the future, you will be charged with additional admin fee. In some cases, your character(s) or even account will be disabled permanently.

Please reply to us with the format below if you agree with the above conditions and would like to perform this Character Recovery Service.

Character ID:
Character Name:
Character Level:

Terms & Conditions: www.ninjasaga.com/policy/terms.php
Exploitation Policy: www.ninjasaga.com/game-info/exploitation-policy.php?lang=en

Best Regards,
Ninja Saga

Bila kalian sudah mendapatkan email tersebut .. langsung saja balas dari email tersebut.. sesuai perintah.. dan tunggu 1-3 hari.. dan selamat char anda sudah kembali.. kalau mau copas sertakan credit blog ini ya..
Share this article :

22 comments:

  1. gan....character level di isinya apa gan ??? masa' mau di tulis 79 ???wkwkwkwk

    ReplyDelete
  2. There will be a character recovery service in your special case but the follow conditions will apply to your account and character(s):
    1. Your character(s) will be restored to Level 60.
    2. 1000 Saga Tokens will be charged as admin fee to restore each disabled character eligible for recovery.
    3. If, there is any hacking activity found on you character(s) in the future, you will be charged with additional admin fee. In some cases, your character(s) or even account will be disabled permanently.
    gan ini pilih salah satu atau ke tiga-tiga nya plisss mohon di jawab abis nya ane jadi korban banned

    ReplyDelete
  3. Gan teritorial nya minta info buat incrasebux bisa masuk gk dolarnya?
    trus paypal nya gk verifikasi masih masuk gk lewat itu?

    ReplyDelete
  4. @Anonymous: langsung aja bales..

    Character ID:
    Character Name:
    Character Level:

    ReplyDelete
  5. gimana mau tau id character yang udah di banned?

    ReplyDelete
  6. gan Gimana Klo ID char gak hafal :X

    ReplyDelete
  7. gan saya mau joki sama agan...? boleh gak..?
    karena saya gak tau caranya..
    nanti saya bayar via pulsa aja..
    please bantu aku gan....

    ReplyDelete
  8. Jdi gan kita ngak bole ngecheat lagi...
    MOHOn pencerahan...

    ReplyDelete
  9. kt nye bayar pakek token gannnn

    ReplyDelete
  10. klo lpa ID charnya gmana gan???

    ReplyDelete
  11. category nya pilih apa? gan...

    ReplyDelete
  12. gan aku gak ngerti bagian ini Your Name : : ides ade septara
    maksudnya nama char NS nya atau profile nama facebooknya

    ReplyDelete
  13. waduh.....
    token ku ngga cukup...... b-(

    ReplyDelete
  14. gan unbanned char masih bisa sampai sekarang...?

    ReplyDelete
  15. wah..saya ngerti cara ini, tapi syukurlah punya saya ga kena banned (wong emang msh level 70-,, hehe :))

    ReplyDelete
  16. gan tlong...my ninja saga d bannd..mau kmbli gmn..plz..

    ReplyDelete
  17. gan ane udh blz tp skrg blzn nya ky gini:
    Dear Player,

    Thank you for your enquiry.

    Your character is disabled because hacking activities are detected.

    Please beware that hacking and cheating behaviors is not fair and honest to other players who follow the rules, so such behaviors isstrictly prohibited in Ninja Saga and has already violated the Terms & Conditions which you agree to comply.

    For your reference:
    Terms & Conditions: www.ninjasaga.com/policy/terms.php
    Exploitation Policy: www.ninjasaga.com/game-info/exploitation-policy.php?lang=en

    We are sorry to inform you that character recovery service is not available in your case.

    If your Facebook account has been hacked before, please be advised to change your Facebook password immediately and keep it secret. Besides, if you have been using computer at public venues like Internet cafe, do remember to log out from Facebook before you leave.

    ** Players are advised NOT to make any payments via any unofficial channels, websites or friends. You are kindly reminded that you will have to bear all consequences of the payment you made.

    klw ky gini gmn gan??

    ReplyDelete
  18. baru tau aku klau NS pernah BANNED
    bondowoso-jawa.blogspot.com

    ReplyDelete

-
Silahkan berkomentar
Catatan: Blog ini DOFOLLOW

 
My Community : Hacker Newbie | Kaskus | Ninja Saga Indonesia
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Fakta Dunia - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template